Links

Folkeskoler:

UU vejleder på alle folkeskolerne i Vejen Kommune og har kontor og åbningstid på skoler med overbygning. Man kan altid - som forældre til et barn i folkeskolen - kontakte UU-vejlederen og aftale et møde.


Andst Skole 

Askov-Malt Skole
Brørupskolen
Bække Skole
Føvling Skole
Gesten Skole
Grønvangskolen
Holmeåskolen
Højmarkskolen
Jels Skole
Lintrup Skole
Rødding Skole
Skodborg Skole
Østerbyskolen
Åstrup Skole

10 klasse center for Vejen kommune

V10

Friskoler:

UU vejleder også på friskolerne i Vejen Kommune. Man er altid - som forældre til et barn på friskole - velkommen til at kontakte UU-vejlederen og aftale et møde

Gjerndrup friskole

Vejen friskole

Rødding friskole

Brændstrup Kristne Friskole

Friskolen Helios

Stationsskolen i Holsted

Assersbølgård:

Kostskolen Assersbølgård drives af Vejen Kommune, og er oprettet efter Folkeskolelovens §20 stk. 2 om specialundervisning af børn og unge. Skolen har plads til 34 elever og dækker aldersgruppen 14 - 25 år fordelt på 8. - 10. klassetrin og STU. UU Vejen vejleder på Assersbølgård

Assersbølgård

Ungdomsuddannelser: 

En meget stor del af arbejdet i UU er at vejlede elever og unge til den rette ungdomsuddannelse. UU har derfor stor viden om og tæt samarbejde med de forskellige ungdomsuddannelser i området.

Vejen Business College

Vejen Gymnasium

Teknisk skole Esbjerg

Hansenberg Kolding

SOSU Esbjerg

Kjærgaard Landbrugsskole

Grindsted Landbrugsskole

Produktionsskolen:

Er du under 25 år, har du afsluttet 9. klasse og du ikke umiddelbart er i stand til at gennemføre en ungdomsuddannelse kan du komme på produktionsskole. På en produktionsskole er der forskellige værksteder, hvor du kan afprøve nogle af dine interesser. For at blive optaget på produktionsskole skal du omkring UU, som skal vurdere, om du er i produktionsskolernes målgruppe.

Produktionsskolen Vejen

Partnerskabsaftaler:

Merkantil

Dansk Byggeri

Pressen skrev

 Åbent hus arrangementer - tjek skolernes     hjemmesider